Urheilu

Airakselan kylä

Seurantalon kesä

Airakselan seurantalolla pelataan kesällä yhdessä. Tiistaisin klo 18 pesäpalloa ja sunnuntaisin klo 17 jalkapalloa koko perheen voimin, pelit lasten ja nuorten ehdoilla! Tervetuloa!

Seurantalon kaukalo

Airakselan seurantalon kaukalon jäätä jäädytetään ja huolletaan talkoilla. Kaukalolla on pukukoppi ja valaistus. Jokainen voi omalla toiminnallaan huolehtia jään kunnosta esim. puhdistamalla käydessään lumet pois, laittamalla roskat roskiin jne.

Lisää talkoolaisia kaivataan myös kunnossapitoon. Ota yhteyttä urheiluseuran puheenjohtajaan lisätietoja saadaksesi. Kaisa Poutanen (puheenjohtaja, kaisa.poutanen@airaksela.fi, puh. 040 540 3326)

Seuraa ajantasaista kaukalotilannetta Airakselan kylän fb-sivuilta.

Seurantalon liikuntaryhmät

Airakselan yrityksen seurantalolla pääset liikkumaan monipuolisesti sekä harrastamaan käsitöitä. Viikko-ohjelmasta näet talon vakiovuorot. Oman seuran vakiovuorojen lisäksi seurantalolla on Kuopion kaupungin järjestämä jumppa sekä Kuopion kansalaisopiston kursseja. Tule sinäkin mukaan! Tiesithän, että seuran jäsenenä voit käydä talolla pelaamassa myös itsenäisesti. Kysy lisää ja liity urheiluseuraan! Kaisa Poutanen (puheenjohtaja, kaisa.poutanen@airaksela.fi, puh. 040 540 3326)

-

Seurantalon kevään 2022 viikko-ohjelma on tässä.

Auma-ahonmäen hiihtolenkki

Urheiluseura Airakselan yrityksen rakentama ja ylläpitämä hiihtolatu, jossa voit sulan maan aikaan myös retkeillä. Halutessasi voit jatkaa lenkkiä kesällä moottorikelkkareittiä pitkin Hirvonjoen yli Jussilantielle asti ja palata tietä pitkin asvalttitielle. Jussilantie ylittää kaksi etenkin keväällä komeaa puroa, joissa voit nähdä vaikka koskikaran. Seuraa ajantasaista kaukalotilannetta Airakselan kylän fb-sivuilta.
Lisätiedot: Kaisa Poutanen (puheenjohtaja, kaisa.poutanen@airaksela.fi, puh. 040 540 3326)