Tapahtumat

Airakselan kylä

Tulevat tapahtumat

Talviurheilupäivä

Airakselan kylä suunnitteli Kuopion Pakkaspäiville oman tapahtuman, mutta vallitsevan koronatilanteen takia tammikuun tapahtumaa ei voida järjestää. Toiveissa on kuitenkin talviurheilupäivä vielä kevättalven aikana, tarkempaa tietoa tulee tänne ja kylän fb-sivuille myöhemmin.

Airakselan kylän kehitysilta

Airakselan kylän yhditykset ovat yhdessä suunnitelleet kehitysiltaa, ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Menneet tapahtumat

Airakselan kylän joulukalenteriluukut

Ma 7.12.2020 Airakselan seurantalon terassilla kokoonnuttiin tunnelmalliseen glögihetkeen. Paikalla oli sopivasti porukkaa, jouluvalojen ja lyhtyjen loisteessa vaihdettiin kuulumisia ja toivoteltiin hyvät joulut.

Ti 15.12.2020 Airakselan seurantalon piha ja metsä vilisi tonttukokelaita, jotka selvittivät seurantalon talontontun tekemät tehtävät.

SPR Airakselan osaston mykysoppa

Perinteinen SPR Airakselan osaston valmistama mykysoppa tai tappaiskeitto nautittiin taloilla la 10.10.2020. Paikalla oli sopivasti ruokailijoita ja keittoa haettiin kotiinkin. Tuotto meni SPR:n Nälkäpäivä-keräykseen. Kiitos osallistujille! 

Koko perheen kesätapahtuma ja perinteiset nappulakisat

Aurinkoisena sunnuntaina 12.7.2020 Airakselan seurantalon kentällä kisaili ennätykselliset 44 lasta ja nuorta. Kannustusjoukkoja oli paikalla myös paljon! Lohikeitto ja muurinpohja letut maistuivat.

Sählyturnaus
su 8.3.2020 seurantalolla

Tulokset:

1. Kuntohullut, Karttula

2. Jalkala, Suonenjoki

3. Myllyt

4. Airaksela

5. FC Rahtireinot