Tapahtumat

Airakselan kylä

Tulevat tapahtumat

KESÄN TAPAHTUMAT

- Kesäkioski on auki kesäviikonloppuisin klo 12-15 (29.5.-1.8.2021) - Nappulakisat ja kesätapahtuma su 18.7. - Rosvopaisti la 21.8 - Rompetapahtuma, kirppari ja sienikurssi la 4.9.

Tanssikurssi Airakselassa

Harkitsemme lavatanssikurssien järjestämistä Airakselan Seurantalolla syyskaudella 2021, jos alustavaa kiinnostusta löytyy. Kurssit olisivat lauantaisin (sunnuntai varapäivänä) syyskuusta alkaen. Yksi kurssi käsittää 5 opetuskertaa, tansseina foksi, tango ja fusku (kurssi1) ja valssi ja cha cha (kurssi2), tai toivomusten mukaan.

Opettajina toimivat Jari Partanen ja Tuula Lebedinsky, lavatanssin aktiivisia kilpailevia harrastajia, joilla on myös ohjauskokemusta. Kurssit järjestää Airakselan Yritys ry, ja hinta yhdestä kurssista on seuran jäsenille 25 €/pari ja muille 50 €/pari. Ilmoittautuminen pareittain, tanssiminen oman parin kanssa. Kurssille voi osallistua 5-10 paria.

Kysy lisää tai ilmoittaudu alustavasti kesäkuun alkuun mennessä, ja kerro mitkä tanssit kiinnostavat: Jari Partanen: jape364@gmail.com, tai Kaisa Poutanen: kaisa.poutanen@airaksela.fi., puh 040 540 3326. Tarkemmat tiedot kursseista elokuussa, jolloin pyydämme myös sitovia ilmoittautumisia

Airakselan kylän kehitysilta

Airakselan kylän yhditykset ovat yhdessä suunnitelleet kehitysiltaa, ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Menneet tapahtumat

Airakselan lasten hiihto- ja luistelutapahtuma

Koronatilanteen vuoksi talvella 2021 ei voitu pitää perinteisiä hiihtokisoja. Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna seurantalolla urheiltiin kuitenkin yhdessä ja erikseen omatoimisesti hiihtäen ja luistellen. Ulkoilusuoritukset merkittiin vihkoon ja seuraavalla viikolla reippaat urheilijat saivat postilaatikkoonsa karkkipussit ja upeat diplomit.

Airakselan kylän joulukalenteriluukut

Ma 7.12.2020 Airakselan seurantalon terassilla kokoonnuttiin tunnelmalliseen glögihetkeen. Paikalla oli sopivasti porukkaa, jouluvalojen ja lyhtyjen loisteessa vaihdettiin kuulumisia ja toivoteltiin hyvät joulut.

Ti 15.12.2020 Airakselan seurantalon piha ja metsä vilisi tonttukokelaita, jotka selvittivät seurantalon talontontun tekemät tehtävät.

SPR Airakselan osaston mykysoppa

Perinteinen SPR Airakselan osaston valmistama mykysoppa tai tappaiskeitto nautittiin taloilla la 10.10.2020. Paikalla oli sopivasti ruokailijoita ja keittoa haettiin kotiinkin. Tuotto meni SPR:n Nälkäpäivä-keräykseen. Kiitos osallistujille! 

Koko perheen kesätapahtuma ja perinteiset nappulakisat

Aurinkoisena sunnuntaina 12.7.2020 Airakselan seurantalon kentällä kisaili ennätykselliset 44 lasta ja nuorta. Kannustusjoukkoja oli paikalla myös paljon! Lohikeitto ja muurinpohja letut maistuivat.

Sählyturnaus
su 8.3.2020 seurantalolla

Tulokset:

1. Kuntohullut, Karttula

2. Jalkala, Suonenjoki

3. Myllyt

4. Airaksela

5. FC Rahtireinot