Tapahtumat

Tulevat tapahtumat 2021

Joulun ajan tapahtumia Airakselassa

Ti 7.12. klo 17.30-18.15 Tonttupolku seurantalon ympäristössä lapsille.

Su 12.12. klo 14 SPR:n joulupuuro, joulupukki ja arpajaiset.
Lämpimästi tervetuloa!

Tanssikurssi Airakselassa

Urheiluseura Airakselan Yrityksen tanssikurssi loka-marraskuussa on täynnä. Lisäinfoa mahdollisista jatkokursseista myöhemmin.

Airakselan kylän kehitysilta

Airakselan kylän yhditykset ovat yhdessä suunnitelleet kehitysiltaa, ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Menneet tapahtumat

Airakselan lasten hiihto- ja luistelutapahtuma

Koronatilanteen vuoksi talvella 2021 ei voitu pitää perinteisiä hiihtokisoja. Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna seurantalolla urheiltiin kuitenkin yhdessä ja erikseen omatoimisesti hiihtäen ja luistellen. Ulkoilusuoritukset merkittiin vihkoon ja seuraavalla viikolla reippaat urheilijat saivat postilaatikkoonsa karkkipussit ja upeat diplomit.

Airakselan kylän joulukalenteriluukut

Ma 7.12.2020 Airakselan seurantalon terassilla kokoonnuttiin tunnelmalliseen glögihetkeen. Paikalla oli sopivasti porukkaa, jouluvalojen ja lyhtyjen loisteessa vaihdettiin kuulumisia ja toivoteltiin hyvät joulut.

Ti 15.12.2020 Airakselan seurantalon piha ja metsä vilisi tonttukokelaita, jotka selvittivät seurantalon talontontun tekemät tehtävät.

SPR Airakselan osaston mykysoppa

Perinteinen SPR Airakselan osaston valmistama mykysoppa tai tappaiskeitto nautittiin taloilla la 10.10.2020. Paikalla oli sopivasti ruokailijoita ja keittoa haettiin kotiinkin. Tuotto meni SPR:n Nälkäpäivä-keräykseen. Kiitos osallistujille! 

Koko perheen kesätapahtuma ja perinteiset nappulakisat

Aurinkoisena sunnuntaina 12.7.2020 Airakselan seurantalon kentällä kisaili ennätykselliset 44 lasta ja nuorta. Kannustusjoukkoja oli paikalla myös paljon! Lohikeitto ja muurinpohja letut maistuivat.

Sählyturnaus
su 8.3.2020 seurantalolla

Tulokset:

1. Kuntohullut, Karttula

2. Jalkala, Suonenjoki

3. Myllyt

4. Airaksela

5. FC Rahtireinot